Vloerverwarming op uw betonvloer

Er zijn verschillende manier om vloerverwarming aan te leggen. Het meest wenselijk is door het te installeren op krimpnetten, maar dit kan alleen als er nog geen afwerkvloer aanwezig is. Op het moment dat er al wel een betonvloer ligt, kan vloerverwarming ook worden ingefreesd.

Infrezen van vloerverwarming in beton

Het is dus altijd mogelijk om vloerverwarming aan te brengen in uw pand, ook als er al een betonvloer ligt. Er worden dan simpelweg sleuven in de betonnen vloer gemaakt en daar komen verwarmingsbuizen in te liggen. Het is een goede tweede oplossing als een installatie op krimpnetten niet mogelijk is.

Veel bedrijven bedanken voor dit werk, omdat het volgens hun niet mogelijk is om sleuven te maken in hard beton. Maar Betonvloer.org weet dat het wél kan! Met speciaal ontwikkelde betonfreesmachines worden er op een simpele manier vloerverwarmingssleuven gemaakt in ieder type betonvloer. Het is dus zeker niet zo dat er in een pand met een betonvloer geen vloerverwarming meer geplaatst kan worden. Meer informatie hierover kunt u te allen tijde bij ons aanvragen.

Vraag vrijblijvend een offerte

Als u ervoor kiest om vloerverwarming aan te brengen in uw betonvloer, kan Betonvloer.org u hier goed bij helpen. Als u een offerte aanvraagt, zorgen wij dat u verschillende aanbiedingen krijgt van specialisten bij u in de regio. Zo bent u altijd verzekerd van de beste kwaliteit tegen de scherpste prijs.

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend, gratis en eenvoudig

Voornaam/ voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving opdracht (verplicht)


Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Deze zullen geheel vertrouwelijk behandeld worden en alleen aan de aangesloten betonbedrijven worden doorgegeven.