Betonvloer laten storten

Een betonvloer laten storten in uw bedrijfspand of woning? Tegenwoordig is elke optie mogelijk. Door gebruik te maken van de laatste technieken en moderne apparatuur past een betonvloer in bijna elk interieur. Het cementmengsel kan voor het storten een kleurtje krijgen, dus beton hoeft helemaal niet meer per se grijs te zijn. Voor een compleet afgewerkte look kan een betonvloer na het storten gevlinderd worden, of kan er een mooie coating overheen worden aangebracht.

Kies voor een betrouwbare professional

Als u gekozen heeft voor de vele voordelen van een betonvloer, is stap twee het inhuren van een betrouwbare professional. Het storten van een betonvloer is namelijk iets ingewikkelder dan het lijkt. Er komt heel wat meer bij kijken dan alleen het gieten van beton op de daarvoor bestemde plek. De vloer zal na het storten bijvoorbeeld op de juiste hoogte gebracht worden met behulp van laser. Als u bovendien aanvullende wensen heeft omtrent het egaliseren en de afwerking, doet u er goed aan een offerte aan te vragen bij Betonvloer.org.

Laat u adviseren

De kosten van het storten van een betonnen vloer zijn onder andere afhankelijk van de dikte, het oppervlak en de afwerking. Vraag daarom even een offerte aan bij Betonvloer.org en u komt zo snel mogelijk in contact met een betonspecialist. Wij voorzien u ook graag van advies omtrent de vele opties in betonvloeren.

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend, gratis en eenvoudig

Voornaam/ voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving opdracht (verplicht)


Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Deze zullen geheel vertrouwelijk behandeld worden en alleen aan de aangesloten betonbedrijven worden doorgegeven.