Betonvloer schuren

De eindafwerking van een betonvloer kan gedaan worden door de vloer te schuren. De betonvloer wordt dan vlak en stofvrij opgeleverd. Na het schuren is de vloer ook uitermate geschikt voor een eventueel verdere definitieve vloerafwerking. Naast een stofvrije en vlakke oplevering kent schuren nog vele voordelen. Het gebeurt snel, het zorgt voor weinig overlast, en doordat een schraplaaf overbodig wordt zijn de materiaalkosten laag.

Waarom kiezen voor schuren?

De vele voordelen maken het schuren van een betonvloer een goede keuze. Want ook een vervuilde, beschadigde of verkeerde afgewerkte vloer is zeer geschikt voor deze vloerbewerking. Als er schade is ontstaan kan een betonvloer met behulp van schuren op een vakkundige manier weer in een complete nieuwstaat worden gebracht.

In de volgende situaties kiezen wij voor het schuren van een betonvloer.

  • Bij het loslaten van een (verouderde) coating.
  • Als er bulten en oneffenheden in de vloer zitten.
  • Bij verontreinigde en verregende betonvloeren.
  • Om spaanslagen van vlindermachines te verwijderen.
  • Voor het maken van een betonlook.

Heeft u een betonvloer die u wilt laten schuren? Betonvloer.org doet dit graag voor u. Een door u ingevulde offerte wordt door ons aan verschillende experts bij u in de buurt aangeboden. Hierdoor heeft u de keuze voor de best passende en meest voordelige aanbieder.

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend, gratis en eenvoudig

Voornaam/ voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving opdracht (verplicht)


Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Deze zullen geheel vertrouwelijk behandeld worden en alleen aan de aangesloten betonbedrijven worden doorgegeven.