Betonvloer reinigen

Goede vloerreiniging, -impregneer en de juiste soorten zeep verlengen de levensduur van uw bedrijfsvloer. Betonvloer.org is uw beste partner op het gebied van de reiniging van uw betonvloer. Wij reinigen beton door de hele de Benelux op basis van een onderhoudsplan en de juiste reinigingsmaterialen. Met ons onderhoudsplan garanderen wij een nieuwe levensduur van uw betonvloer van 15 jaar!

Bij ons kunt u ook terecht voor kosteloos advies over het gebruik van soorten zepen en de handelingen die nodig zijn om uw betonvloer weer schoon te krijgen.

24/7 klaar voor uw betonvloer

De specialisten van Betonvloer.org hebben een nieuwe professioneel en kostenbesparend reinigingsproces. Er wordt efficiënter en dus ook sneller gewerkt, zelfs in het weekend of ´s nachts, mocht dat nodig zijn.

Door ons behandelde vloeren krijgen een gegarandeerde nieuwe levensduur van 15 jaar

Specialiteiten op het gebied van betonvloerreiniging

  • reinigen van gecoate en betonnen vloeren o.a. parkeergarages
  • Reinigen van alle elementen of objecten die van beton gemaakt zijn
  • Reinigen van betonnen kunstobjecten

Offerte betonvloer reiniging

Vraag nu direct een vrijblijvende offerte aan voor de reiniging van uw betonvloer. Een offerte aanvragen is altijd vrijblijvend, eenvoudig en kost maar één minuutje.

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend, gratis en eenvoudig

Voornaam/ voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving opdracht (verplicht)


Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Deze zullen geheel vertrouwelijk behandeld worden en alleen aan de aangesloten betonbedrijven worden doorgegeven.