Isolatie van een betonvloer

Het aanbrengen van isolatie onder een betonvloer is een uitstekende keuze als u wilt besparen op uw energierekening. Dit zorgt voor een drastische vermindering van stookkosten en is ook nog goedkoper dan vaak wordt gedacht.

Voor welke vorm van isolatie kiest u?

De meest gebruikte manier is het aanbrengen van isolatie aan de onderzijde van de vloer. Enige voorwaarde is dat er een kruipruimte aanwezig moet zijn. Op de bodem van deze ruimte wordt dan een folie aangebracht die moet voorkomen dat het isolatiemateriaal vochtig wordt. Als er wel eens een laagje water in staat, bestaan er specifieke folies die gebruikt kunnen worden.

Heeft u geen kruipruimte maar wilt u wel uw betonvloer isoleren? Dan zijn er alsnog genoeg opties. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om dan een kruipruimte uit te laten graven. Maar als dit pertinent onmogelijk is, blijven er twee isolatie varianten over. Namelijk een nieuwe geïsoleerde vloer op de bestaande betonvloer plaatsen, of de bestaande vloer compleet verwijderen en vervangen. Iedere variant heeft zijn eigen voor- en nadelen, wij helpen u graag met het maken van een keuze.

Vraag advies en een offerte!

Wilt u uw woonsituatie en wensen voorleggen aan een specialist? Vraag dan even een offerte aan bij Betonvloer.org. Wij leggen uw vragen voor aan verschillende experts in uw regio, hierdoor kunnen wij u kwaliteit tegen een hele scherpe prijs (linkje naar over ons?) bieden.

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend, gratis en eenvoudig

Voornaam/ voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving opdracht (verplicht)


Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Deze zullen geheel vertrouwelijk behandeld worden en alleen aan de aangesloten betonbedrijven worden doorgegeven.