Het egaliseren van een betonvloer

Bij uitstek een klus voor de vakman

Op zoek naar een betrouwbare partner die uw betonvloer kan egaliseren? Hier bent u aan het juiste adres. Via Betonvloer.org kunt u kwaliteit inhuren in de vorm van ervaren vaklui die zorgen voor een vlakke, gladde en eventueel legklare betonvloer.

Egaliseren: vlinderen of een coating?

Er zijn verschillende manieren om een betonvloer te laten egaliseren. U kunt het uiteraard ook zelf doen, maar denk hier van tevoren goed over na. Want waar u op voorhand niet over nadenkt of onbelangrijk acht, zoals de beste manier en de beste plek om te beginnen met egaliseren, kan tijdens het egalisatieproces of achteraf een onmisbare stap blijken. Niet voor niets is een betonvloer egaliseren bij uitstek een klus voor de vakman. Deze vakman kan u ook adviseren over de egalisatiemethode. Dit kan bijvoorbeeld door te vlinderen, of door een coating over de betonvoer aan te brengen.

Bij het egaliseren van een betonvloer worden veelal de volgende stappen genomen:

   Vloer droog en stofvrij maken
   Een toplaag aanbrengen
   Egalisatiecement aanmaken
   Egalisatiemiddel uitgieten
   Uitvloeien bevorderen

Betonvloer.org helpt u graag bij het maken van deze stappen. Vraag daarom bij ons een offerte aan voor het egaliseren van uw betonvloer. Heeft u ook hulp nodig bij het storten of isoleren van uw vloer? Geen probleem, ook dit nemen wij u graag uit handen.

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend, gratis en eenvoudig

Voornaam/ voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving opdracht (verplicht)


Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Deze zullen geheel vertrouwelijk behandeld worden en alleen aan de aangesloten betonbedrijven worden doorgegeven.