Coating: chique toplaag voor uw betonvloer

Als een betonvloer bijvoorbeeld geschuurd is, is hij gevoelig voor vuil. Op de lange termijn is zo’n vloer dan niet meer schoon te houden. Voor een goede bescherming wordt er daarom onder andere gebruikt gemaakt van een coating. Coating is een dunne kunststof toplaag die over de betonvloer wordt aangebracht. Er ontstaat dan een gladde, duurzame, naadloze, waterdichte vloer.

Betonvloer coating uitgevoerd door de vakman

Het is heel belangrijk dat een betoncoating nauwkeurig en op de juiste manier wordt aangebracht. Daarom is het verstandig om een ervaren vakman in te schakelen die dit voor u kan doen. Een specialist brengt de coating strak en vakkundig in één keer aan, zonder verdere moeilijkheden. U heeft er verder geen omkijken meer naar, en daarnaast kunt u meteen genieten van de vele voordelen.

De voordelen van een betonvloer coating:

  • Naadloos, vlak en glad uiterlijk
  • Functioneel en hygiënisch
  • Vloeistofdichtwater, chemicalien en zuren
  • Slijtvast, stofvrij en onderhoudsvriendelijk
  • Mogelijk om antislip of geluidsdempend af te werken
  • Coating is verkrijgbaar in allerlei kleuren

Laat u adviseren en vraag een offerte aan

Wilt u profiteren van de vele voordelen van een betonvloer coating? Met behulp van Betonvloer.org kunt u prijsopgave krijgen van verschillende vloerspecialisten bij u in de omgeving. Vraag daarom vandaag nog vrijblijvend een offerte aan.

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend, gratis en eenvoudig

Voornaam/ voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving opdracht (verplicht)


Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Deze zullen geheel vertrouwelijk behandeld worden en alleen aan de aangesloten betonbedrijven worden doorgegeven.