Uw vloer vloeistofdicht

In een aantal gevallen is het noodzakelijk dat uw vloer vloeistofdicht moet zijn, omdat de overheid dit van u verlangt in verband met de opslag van bijvoorbeeld vloeistoffen die schadelijk kunnen zijn voor de bodem. De specialisten van Betonvloer.org kunnen uw vloer klaar maken voor het P.B.V. (Plan Bodem beschermende Voorzieningen). Door het kitten van uw betonvloer (of andere vloer) zorgen wij ervoor dat uw vloer vloeistofdicht is.

Wanneer een vloer onder KOMO-keur is aangelegd, moet in bijna alle gevallen binnen 2 jaar een P.B.V.-verklaring worden aangevraagd. Als de vloer voldoet, mag de voorziening worden goedgekeurd voor een periode van 6 jaar.

Een vloer kan ook vloeistofdicht aangelegd worden zonder KOMO-keur. De condities waaronder deze dan aangelegd wordt zijn vrijwel hetzelfde. Echter de keuring voor toelating tot het verkrijgen van een P.B.V.-verklaring zal direct na aanleg plaatsvinden. De P.B.V.-verklaring is in eerste instantie meestal één jaar geldig, waarbij na herinspectie een goedkeuring van maximaal 6 jaar kan worden afgegeven.
In andere gevallen zijn het dilataties die door het zagen zijn ontstaan of de dilatatie tussen prefab elementen. Voor de vloer/wand aansluiting gebruiken wij een V-voeg. Omdat wij werken met een speciale schoonmaak en primer methode zijn wij sneller en dus goedkoper dan de rest van onze concurrenten. Ook onze jarenlange en goede verhouding met de leverancier staan hoog in het vaandel, waardoor we scherpe prijzen hebben kunnen afdwingen.

Offerte vloeistofdichte vloer

Wilt u uw vloer vloeistofdicht laten maken door onze professionals? Vraagt u dan een vrijblijvend een offerte aan. Ook als u meer informatie wenst, kunt u het formulier rechts invullen. Wij horen graag van u!

Vraag een offerte aan

Vrijblijvend, gratis en eenvoudig

Voornaam/ voorletters (verplicht)

Achternaam (verplicht)

Adres (verplicht)

Postcode (verplicht)

Woonplaats (verplicht)

Telefoonnummer (verplicht)

Uw email (verplicht)

Omschrijving opdracht (verplicht)


Uw gegevens zullen alleen gebruikt worden om contact met u op te nemen. Deze zullen geheel vertrouwelijk behandeld worden en alleen aan de aangesloten betonbedrijven worden doorgegeven.